mandag den 22. august 2011

Because we are worth it ...

Ikke at vi ikke har fortjent at have det godt, men vi har også på det sidste været temmeligt heldige med hotellerne, og har uden de store prisstigninger fået opgraderet os selv til "suite-mennesker".
Chicago har budt på høje bygninger, og vi har på den første time set betydeligt flere mennesker end vi sammenlagt så i Milwaukee. Vi var på et tidspunkt så alvorligt bekymrede for Milwaukee, at vi troede Jeffrey Dahmer havde fået gjort det af med størstedelen af indbyggerne i centrum. Men heldigvis havde de bare allesammen valgt at tage til Irsk Festival ved vandet. (Vi fandt dem, gjorde vi - folk altså - dem, der skulle gå på gaden og have butikker vi kunne kigge i). Jeg var begejstret over ende for øl- og ostesmagning i en ostebutik. Den selvsamme butik, der også solgte majskolbe-hatte, samt hatte formet som store stykker ost.
Jacob har i dag kunnet styre sine nys, så vi atter kunne færdes i offentligheden. Det fejrede vi med en delvist historisk begivenhed, nemlig at vi ganske ufrivilligt fik taget et familiefoto. Det skete i Sears/Willis Tower - og det fremgår tydeligt af fotoet, at ingen af os er specielt glade for at stå stillet op på familie-måden (udover Jacob som af uvist hvilken grund smiler psykopatisk). Måske billedet også skal med til ferniseringen, for vi har nemlig købt en del kopier med forskellig baggrund, bla. fra steder vi slet ikke har været. (Vi kunne i princippet være blevet hjemme og have købt en Green Screen og så bare skiftet baggrund efter behov - men det har vi altså ikke gjort ... Sværger!)

Sears/Willis Tower /// Chicago, Illinois
"The Ledge" - 440 meter oppe /// Chicago, Illinois
Find den nøgne mand! /// Chicago, Illinois
Tog /// Chicago, Illinois
Marilyn /// Chicago, Illinois
Route 66 BEGINS /// Chicago, Illinois

Ingen kommentarer:

Send en kommentar