søndag den 21. august 2011

Aaatjuuu! - og farvel til Milwaukee, Wisconsin

Står i elevatoren. På vej ned for at tjekke ud af hotellet i Milwaukee inden vi kører mod Chicago. Begge mine hænder er travlt beskæftiget med at holde godt fast i to meget tunge kufferter. Rygsæk på ryggen. Jeg skal nyse. For helvede. Tænker på alt muligt andet end et nys. Nytteløst. Elevatorens indre er af blankpoleret stål og der er 2 vi ikke kender med på nedturen. 9 ud af 10 gange kommer der ikke noget ud af min mund, når jeg nyser. Denne gang gør der. Har fået farspølse til morgenmad. Det er alle i selskabet nu klar over.

Milwaukee er en sær by. Er ret sikker på at vi bor på et hotel i centrum. Men der er tilsyneladende ikke noget centrum i denne by. Der er ingen mennesker, ingen butikker - som en kulisse, en totalt afskærmet by, hvor der om få minutter skal optages en apokalyptisk film.
Støder nu pludselig og højst overraskende på tyske beværtninger, der blærer sig med spændende pølser, oste og øl direkte importeret fra ølhallerne i München. Beværtningerne fyldes snart af fedladne, midaldrende kvinder med mexicaner-hatte på hovederne og sære spilleinstrumenter i hænderne. (Forstår ikke helt sammenhængen - måske har Mexico mødt Tyskland under en VM-slutrunde).
Her dyppes pretzels helt naturligt i sennep, mens der heppes på Milwaukee Brewers, det lokale baseball-hold.
Bliver bevidst om at der findes en tøj-butik for meget små mænd i byen. Den hedder Napoleon´s Tailor og dens motto er "Clothier for the shorter man" ... Ejeren mener selv, at små mænd gjorde Baggy-pants populære før de egentlig blev populære ... Han forstår simpelthen ikke, hvorfor der ikke findes butikker som hans overalt i verden.
Helt okay at vi kun har bestilt en enkelt overnatning i byen.

Calle med majs-hat /// Milwaukee, Wisconsin

Et fantastisk stop ved Volo Auto Museum. En virkelig Fabulous Hudson Hornet, Lynet McQueen, den originale Herbie, Bat-mobilen, en Elvis-bil med keyboard på instrumentbrædtet, en 6-strenget guitar-bil, samt et utal af legendariske biler fra 50´erne og 60´erne ...
Overvejer at kigge ned i en motor.

Calle og Lynet McQueen /// Volo, Illinois
Calle og Hudson Hornet /// Volo, Illinois

Ældre fotos ...


Nogen har fået øje på noget /// Yellowstone, Wyoming
Afbrændte træer /// Yellowstone, Wyoming
Tornado-siloer /// South Dakota

Mount Rushmore /// South Dakota
Mennesker ved Mount Rushmore /// South Dakota
Alvin møder chipmunk (Maya-opstilling) /// Minnesota



Ingen kommentarer:

Send en kommentar