onsdag den 31. august 2011

10517 miles /// 16925 kilometer

New York er en god by at starte i - og en fandens god by at slutte i.
Efter knap 17.000 kilometer i bil rundt i USA er det vel på tide at at tage stilling til Chars spørgsmål fra tidligere i dag: "Hvorfor kan man egentlig ikke få Faxe Fad derhjemme længere?"
Jeg ved det ikke. Jeg ved det simpelthen ikke.

En ældre mand i striktrøje i blege rosa-farver kigger på mig og udbryder: "Gorgeous!" Han virker lidt for fornøjet. Måske har han skævet til Calle i klapvognen.
Ved ikke, hvad der - når alt kommer til alt - er mest klamt ...

En guld-corvette og en fjernstyret tarantel i dag. Børnenes absolut sidste indkøb. De synes rent faktisk at acceptere dette faktum ... Måske fordi de nu er opmærksomme på, at deres farmor har lånt en trailer for at overhovedet kunne hente os (inklusiv bagage) i lufthavnen på fredag.

Efter at have været med Calle oppe i Empire State Building er der frokost på Heartland Brewery. Indian River Light, Cornhusker Lager, Harvest Wheat Beer, Indiana Pale Ale, Red Rooster Ale, Farmer Jon´s Oatmeal Stout.

I morgen afgang mod Europa.
I første omgang Helsinki, hvor jeg helt sikkert vil nyde de 8 timers ventetid - inden British Airways bringer os til Aarhus - med at studere mumitrolde og Marimekko-trøjer i M&M´s-farver.

Tusinder på gaden. Rødt lys, grønt lys - de gule taxier. En politibil med skrigende sirener, der kører mod trafikken. Folk der vil købe cigaretter og den dunkende lyd af musik og Amy Winehouse´ jazzede stemme fra den nærmeste bar.

Snørrebånd gået op /// New York City, New York

Ingen kommentarer:

Send en kommentar