torsdag den 25. august 2011

Grape-drengen slår til i Ohio

På et motel i Richfield, Ohio, på vej mod vores måske stormfulde og i hvert fald regnfyldte ophold (Irene) i New York.
Øl-udvalget på restauranten ved siden af motellet lyder ikke for alt for spændende. En Shandy har jeg dog aldrig smagt før, så den bestiller jeg med et forventningsfuldt smil. Her kunne tjeneren jo nok være skredet ind og have afværget katastrofen ... Men hun stopper mig ikke.
En Shandy viser sig at være en i særklasse klam half-and-half: En halv øl spædet op med grape-juice (den anden halvdel). Øl er fint - Grape er også helt fin, en dejlig frugt. Sammenkoblet - som plus- og minusmagneter - forvandles de hver især til en gedigen rædselsfuldhed.

Apropos magneter har jeg i dag opfundet en ny pool-leg: "Vi er ALLE SAMMEN plusmagneter!!!"
Måske er jeg ved at være en smule træt af klæbende børn.
Maya har i længere tid gået under dæknavnet "Gaffa" - Calle er "Iglen".

Var på Motown Historical Museum i Detroit i dag. Har nu også oplevet at tysse på uengagerede børn i Studio A, hvor bla. The Supremes, Marvin Gaye og M. Jackson for mange år siden indspillede deres allerførste sange.
Nød bilturen gennem de hærgede og overbemalede områder lidt udenfor Detroits - i kulturel forstand - tempererede downtown. Vinduesløse fabrikker og højhuse, byggepladser sat på pause og uden fremtid (i den nærmeste af slagsen), hjemløse på gennempissede skummadrasser efterfulgt af værdige og aldrende sorte mænd i hørfarvede jakkesæt og stråhatte med sorte bånd, ventende på den næste begravelse.
Detroit er USA´s Liverpool - smuk i sit forfald..

Hitsville USA /// Detroit, Michigan

Ingen kommentarer:

Send en kommentar