søndag den 14. august 2011

Wallace, Idaho

Vi var nærmest kørt forbi byen, Wallace (Verdens Sølv-hovedstad!), meget nær grænsen til Montana, men heldigvis var der en kærkommen afkørsel mere ...
Bor nu på det billigste motel på turen (indtil videre), Stardust Motel. 68 dollars inklusiv skatter. Glimrende sted og med et virkeligt lækkert neon-skilt.
Nåede (desværre) lige på TV´et at se Gus Hansen tabe semifinalen i en kæmpe pokerturnering i Vegas, før vi tog ud for at få noget aftensmad.
En åben BBQ-restaurant med en enerverende arrogant ejer og en tjenerinde, der virkede voldsomt indavlet.
Valgte at indtage dessert og endnu en lokal fadøl et andet sted: Red Light Garage. Et uhyre godt valg! Den tjenerinde, der servicerede os, virkede som om hun havde smagt samtlige fadøl flere gange i løbet af dagen - og det har bestemt været noget, hun har brudt sig om. Det tog hende 4 forsøg, mens en anden tjener samtidig stod i baggrunden med himmelvendte øjne, at forstå at børnene skulle have en jordbær-is og en chokolade-is. Hende kunne jeg lide - den første, altså. Og øllen var også god. En ældgammel jukebox i hjørnet (7 numre for en dollar) og et skilt, der pointerede at alle harmonika-spillere var mere end velkomne til at give et nummer. Alt mulig tingeltangel over alt i caféen, inkluderende en hvid mumie med solbriller hængt op under loftet, køleskabsmagneter fra alt andet end Idaho, støvede brandbiler, nummerplader. Gamle mænd, der sidder udenfor og stilfærdigt hilser, vandskål til besøgende hunde.
Jeg beordrer hermed alle til at besøge Red Light Garage i Wallace, hvis man nogensinde er på de kanter.

Twin Peaks-fotos fra i går ...

Welcome to Twin Peaks /// North Bend, Washington
The Roadhouse /// Fall City, Washington
The Great Nothern /// Snoqualmie, Washington
Snoqualmie Fall /// Snoqualmie, Washington
Broen! /// North Bend, Washington

Og så nogle hundrede år gamle tog i Snoqualmie ... (Måske vognen, hvor de to piger fra Twin Peaks-serien blev myrdet, er i blandt dem) ...


Rød vogn /// Snoqualmie, Washington
529 /// Snoqualmie, Washington
Blå vogn /// Snoqualmie, Washington
Grafitti /// Snoqualmie, Washington
Rust og maling /// Snoqualmie, Washington
1908 /// Snoqualmie, Washington

På vejen til Wallace, var vi i dag omkring Silverwood-forlystelsesparken (synes måske at vi "skyldte" ungerne en smule efter Twin Peaks-dagen i går) ... Og ja! Jeg har nu prøvet en rutsjebane, der var langt værre ende den i Circus Circus ... Forlystelsesparker burde egentlig forbydes øjeblikkeligt.

2 kommentarer:

  1. Niels Papsø-Stevns16. august 2011 kl. 06.39

    Kun én pige bliver myrdet. Ronette Pulaski overlever...!

    SvarSlet
  2. Vi havde vist talt Teresa Banks med, men hun blev nok ikke myrdet i den togvogn... som vist for øvrgt er røget til ophugning, men den kom fra det museum hvor de andre togvogne stod..

    SvarSlet