søndag den 7. august 2011

Ventetid lærer fuldt påklædt mand at spinde et net af løgne ...

Her er der selvfølgelig tale om Jacobs tidsfornemmelse, når jeg går ind i en butik: Hvad der altid tager et minimum af tid (pr. butik), men måske sammenlagt på hele turen, har taget "lidt" tid.
Det skal jo ikke ligefrem benægtes, at man får lidt for pengene herovre og derfor er nødt til at tjekke så mange butikker som muligt - og her begrænser jeg mig endda meget.
Når vi har været i Outlets - (og det er altså ikke papkasser med tøj i store fabrikshaller, men rigtige butikker med tøj på bøjler og vinduesudstillinger!!!) - går jeg fx kun ind i et i forvejen udvalgt antal butikker. Hvis der er 140 butikker, vælger jeg 5 på forhånd og så er det dem jeg skal i. Det har faktisk taget længere tid at finde parkeringsplads i outlet-områderne end det har taget mig at shoppe!
Det bedste er alle de sko, jeg kan passe... Har købt ca. 3 par mere . Det ene par er kun købt fordi jeg troede man skulle være pænt klædt på for at gå på casino i Vegas - (how wrong was I???). Det andet par har givet mig 3 vabler, fordi jeg absolut skulle gå langs med Venice Beach i dem. Jeg har nu givet mig selv "sko/sandal-købsforbud". (Maya har "bamse-købsforbud").
Det bedste er at man godt må lave undtagelses-klausuler ved fx støvler (som alle jo ved ikke er en sko eller en sandal).
Nogle dage har vi, med fordel, delt os, så Maya og jeg har kikket i butikker (eller set Harry Potter i biografen ... Jeg glæder mig allerede til at se den igen), mens Jacob og Calle har sparket dæk eller skiftet dæk på en plasticbil. Hele familien så Cars 2 i fredags og udnævnte dagen til "Calle-dag", for han var stjernelykkelig resten af den dag, selvom de talte engelsk og Bumle ikke lød det fjerneste som Lars Hjortshøj. Det var en ganske god lille film.
Vi er nu temmlig ømme i benene af at gå rundt i San Francisco og jeg glæder mig til at komme til noget varme igen. Her har været ualmindeligt koldt i forhold til resten af landet. (Skide Havgås). Vi har indtaget rigeligt med asiatisk mad - vietnamesisk, koreansk og thai - og er nu ved at nærme os valg af destination for næste års sommerferie ...

2 kommentarer:

  1. Det var jo derfor jeg skulle ha' været med jer!! Shoppe,shoppe.....!! Øh og så måske lidt kultur;)
    Vi skal se dansk Harry Potter, når I er hjemme igen!! /Tulle

    SvarSlet
  2. nemlig!
    og så meget shopper vi heller ikke, det er i doser når det er oplagt fx outlets eller størrere byer :)

    SvarSlet