onsdag den 6. juli 2011

Hvor svært kan det være ...

Ja, sådan ser det så ud, når man har shoppet i et Outlet ... Det sværeste er vel egentlig at finde dem - og det er der råd for. Har nu erhvervet mig et kort over de forskellige Outlets i hele landet! Der var sko og tasker til ingen penge og Calvin Klein, Steve Madden, Levis, Ralph Lauren, Osh´kosh, Nike mm. til foræringspriser.
Vi tog fra Philadelphia i formiddags. Det var fanatstisk fedt at se Ceri igen. Vi har snart kendt hinanden i 20 år og fik da også lige tjekket fotoalbums for at bekræfte hinanden i hvor godt  vi så da vi mødtes i Liverpool, og da vi rejste rundt i Europa, samt alle de andre gange vi har set hinanden. Hun har heldigvis giftet sig med en sød irer, som satte sig for at få Jacob til at elske whiskey og baseball ... Er i tvivl om hvad der lykkedes, men øl kan vi alle stadig godt lide ... og hjemmelavede burgere (Philly-style).
Vi ankom til vores præ-bookede hotel med morgenmad og pool (hvor børnene og Jacob lige nu befinder sig - det skal lige indskydes at poolen er dagens højdepunkt for Maya: Hvorfor skulle hun slæbes op til et hvidt hus i 35 grades varme?) 2 minutter efter vi havde slukket bilen ankom 2 brandbiler med fuld udrykning og flere mænd med økser valgte at tjekke ind før os. Tror nok det var en eller anden øvelse ... (Update fra Jacob: Det var så ikke blot en øvelse. En alarm var gået i gang; og så tilkalder man naturligvis 2 brandbiler og 8 mænd i røgdragter, udstyret med hardcore økser og udstyr. Der skal meget til for at slukke en alarm på disse kanter! Jeg havde personligt gjort det for en pakke Marlboro).
Vi tog en metro ind til The Mall og tog på naturhistorisk museum for at se dinosaurskeletter og ækle insekter. Det er snart til til et besøg på den nærliggende afghanske restaurant, som jeg har meget mistænkt for at være et kebab-hus , men vi får se ... (Update fra Jacob: USA har et eller andet med Afghanistan for tiden, for restauranten var temmelig lukket - og ikke bare fordi vi arriverede med vores sædvanlige uheld. En mexicansk ved siden af blev dens erstatning. Okay mad, men bedst af alt: Negro Modelo, højst sandsynligt verdens bedste pilsner, på flaske og fad, som glider ned på en utrolig dejlig måde, når man har vandret rundt i Washington i 35 graders varme).

1 kommentar:

  1. Bare fordi man nu kan. Lyder til I har det godt - Lene

    SvarSlet