tirsdag den 26. juli 2011

Just another "Roswell Incident" ...

Roswell, New Mexico ... Underlægningsmusik: Temaet fra X-files ... En familie på 4 personer ankommer i en hvid (beskidt hvid, meget støvet og med mange døde insekter på forruden) Impala til et hotel på en næsten tom hovedgade. De tjekker ind, ruller gardinerne fra, nikker anerkendende mod horisonten - en næsten tom parkeringplads. Air-coniditionen larmer ... Familien bader i poolen. Manden gnubber sine ørkentørre ben med Weledas mandel-olie, før han atter glider ned under overfladen.

Klip til ny scene:
Familien går en tur ned ad hovedgaden forundres over gadelygterne, der har påmalede øjne. Børnene peger på en postkasse formet som R2D2 . De spejler sig i butiksruderne, hvis udstillinger ikke har ændret sig markant siden 8. juli 1947; den dag, hvor byen genfandt gejsten. Alle steder ses rumvæsener i alle afskygninger. Drengen krammer en af de mange lygtepæle med øjne, slipper den skuffet og udbryder at det er et meget varmt rumvæsen.

Klip til butik:
Indehaveren ser op fra kasseapparatet. Hans hoved er meget stort og han kikker fortrinsvist ned på sine fødder. Der købes souvenirs. Kvinden køber et identifikationskort til Area 51. Indehaveren holder det længe mellem fingrene og rækker hende så hendes køb i en brun papirspose. Idet han rækker hende posen strejfer hans pegefinger hendes (zoom - nærbillede). Close-up på kvindens intetanende  ansigt, der dog er dækket af et par sorte solbriller - ( JA! man kan godt glemme at tage dem af i butikker, ok?)

Ny scene:
Hotelværelse. Nat. Gardinet blafrer ovenover den brummende air-condition, der pludselig stopper. Stilhed. Kvinden vågner, ser på uret, rejser sig og går hen til vinduet, hvorfra et hvidt lys strømmer ind ... Hun trækker de tynde gardiner fra og får øje på en voldsom stor projektør, der oplyser P-pladsen. Kvinden går tilbage til sengen, drikker en slurk vand , falder i søvn igen.

Ny scene (1 time senere):
Kvinden vågner svedende. Kan næsten ikke vende sig i sengen. Rummet er meget varmt. På væggen er et grønt cirkelformet lys. Zoom over mod vinduet: Hov ... Kom til at slukke for kameraet ... Typisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar