lørdag den 9. juli 2011

Virginia og flere øl ...

Børnene ved poolen /// Cabin Creekwood, Virginia
Lad mig starte med at understrege på det kraftigste at Jacobs fotos ikke er uploadet endnu ... Det forklarer de lettere tvivlsomme "taget i fart"-fotos... (Eller også afslører det bare at Photoshop gør underværker?)
Min telefon har stadig ikke fundet noget signal - så tak til Telia fordi det kunne betale sig at ændre abonnement: Det har jo fået en fantastisk indlysende betydning!
Vi er lige ankommet til Charleston (South Carolina). En køretur på 7 timer (700 kilometer) med 2 (uventede) eksemplariske børn - og det skal man jo udnytte og køre langt, eller grundigt om man vil.
Vi har tilbragt 2 dage med Niels og Lene. 7 flasker rødvin af umiskendelig suspekt karakter, der ville få en dreven vinsmager til at spytte ud og nægte at tage en ny slurk! (Vi hældte rent faktisk de mest afskyelige Virginia-vine i håndvasken!) Kolde øl og regnvejrsgrillet bisonkød (dejlig mørt) på menuen. Virginia bød på Aruba-tilstande i form af voldsom shopping i supermarked og regnvejr, der fik os til at føle os hensat til Skotland. (Totalt globetrotteragtigt at kunne lave disse sammenligninger!) Vi har et snack-lager i bilen af hungersnøds-kurerende dimensioner. Calle spiser alt de har med Cars 2 på - og det er så åbenbart alt fra røde æbler til saltstænger. Hvis børnene indtager alt det vi har på lager, skal de nok komme til at veje over 50 kilo tilsammen.
Jeg måtte droppe løbeturen i Virginia, da jeg havde læst på skraldespanden, at den var "Bear-Proof". Er i forvejen ikke vild med skove i ukendte afkroge og har i særdeleshed ikke behov for at træne temposkift med en bjørn i sigte. Pennsylvania løbeturen foregik i stegende hede i Ceris "hood": Et temmeligt San Francisco-agtigt  terræn med en hel del bakker. Jeg tog en tur på løbebånd lukket inde i et hotels fitness rum i stedet for skovtur i Virginia.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar